Őőő..most mivan?!

2014.03.16. 22:59 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Azt hiszem apró emlékezetkiesést szenvedtem a héten. Igazából, hogy mi is történt a napokban, csak egy jó verés , egy kislámpa arcba világítása és egy székhez kötözés után tudnám talán feleleveníteni.  Annyi biztosan tudni való, hogy a tenyerem nem pihen (munkahelyi ártalom..khm..) és a ratyi állásinterjúk sem hagynak magamra. Kérdezem én:  egy termék prómótálása, ajánlása, reklámozása ésatöbbi hogy merülhet ki egy heti 8-10 órás/2-3 napos szervezési beosztotti feladatkörben? Segítek: sehogy! De tök jó hallani, hogy egyesek ezzel hány tíz milliót keresnek..tapsoljuk be Gyuri bácsi 5. kocsiját! Oda ne rohanjak!

Emellett a kis hangulatos utcai teraszok viszont -amiket nap, mint nap látogatok- bőven hordoznak magukkal jókora adag bájt és boldogságot :)

Bárki kövezzen meg, nem emlékszem a többire. Biztosan elvette az eszem a 80 milliárd fős nyugger tömeg március 15-én a Nemzeti előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr805865356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása