Éljen a Párt!

2014.05.19. 15:01 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Meg éljenek az úttörők!

Ebből pedig Népköztársaságban már élők apraja-nagyja tudja, hogy az üdülő, ahol tartózkodom nem más, mint Zánka!

Laza 7, az az HÉT óra alatt sikerült megérkeztünk Yvette-nek köszönhetően a 209 hektáros területre. Rettentően sok a fa, meg a fű, meg a bokor meg a fejetlenség.  Szinte egy hetet kell várnunk arra, hogy dolgozhassunk, bár legalább ez idő alatt, megtanulunk nem elveszni ezen a hatalmas helyen.  Eléggé tábori a hangulat, értve ezt a kajára ( ami olykor nincs, mert hogy „ Nektek nincs lerendelve!” hiába vagyunk itt egy hete…) és a szállásra. Minden összevetve túlélhető a dolog, ha az Erzsébet Program szponzorál minket biciklikkel és ha már kiderülnek olyan apróságok, hogy hol tarthatjuk egy hónapig a programjainkat, moshatunk e a patakon kívül valahol ésatöbbi ésatöbbi.

Céljaim közé tartozik, hogy ne öljük meg egymást, mi négyen itt a boldogság rekettyésében decemberig, mert azért napi 24 órában elviselni egymást nem kis feladat.

Ettől függetlenül várunk minden kicsit és nagyot a szállodába, hisz süt a nap, a Balaton vize melegszik, az animátor programok pedig párjukat ritkítják! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr176180971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása