Farkas,róka,medve, ember

2014.01.23. 22:06 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Farkas, róka, medve, ember, merthogy ilyen sorrendben történik az , hogy ki /mi eszi meg az állatot -jelen esetben a mangalicát  ….már kevés az olyan eset, amikor az állat végkimerülésben hal meg ( együnk, hogy megmentsünk egy fajt…)  Ezt a fontos infót ma kaptam a Mangalica Fesztivál sajtótájékoztatóján, amin igen indokolatlanul találtam magam, bár mondanom sem kell, hogy a Lacikonyha étterme nem kicsit szívélyes hangulatú,  így hát megérte a két fogásos menü és az egyiptomi kávé. Egy munkamegbeszélés sodort ide, ami persze ismételten „félreérthető” volt, de egye –fene, esküszöm megérte, márt csak ezért is.

Első lejelentkezés a főfaluból, az idő szép, a bunkó sok, a régi épületek csodásak és szakértő Robit, továbbra is várjuk a UPC-től, hogy csinálja már meg a rohadt netet.

Robikám siess!

 

https://www.youtube.com/watch?v=5qrGOi41iwE

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr545778989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása