Hello Mr. Idő! Hova rohanunk?!

2014.01.30. 01:01 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Na most aztán főleg eltűnt ez a hét! Volt benne Lánchíd séta, állásinterjú, városjárás, olcsó forró csoki, sok kacaj, kamu szépségverseny, finom tea, ’Jófejsrác’. Még a kedves The Biebers zenekar is meglátogatott az otthonomban! Fordítok: Találkoztam a Puskás tesókkal a Corvin Plázában :D Mindent egybesűrítve tartalmas, boldog napok, már csak azért is, mert „mehetek robotolni a lámagyárba”. Még száz1000 hely van, ahova önéletrajzot szeretnék beadni , folyamat jönnek a telefonok meg a mail-ek a munkákkal és emellett még a napok is mókásak voltak.   Azért eléggé vitte a pálmát az este, mikor a Lánchídi séta történt, aztán egy fincsi tea.  Egy kívülről rém szép/romantikus helyen voltunk (tudjátok: piros fal, fénysor, Pilvax időszakra emlékeztető asztali lámpa ), ahol kiderült, hogy zúzós rock szól :D najó, aztán Pici bá is megszólalt, AZON a mesebeli hangon és a mögöttünk ülő párocska is hirtelen elhallgatott. Megszűnt a duruzsolás és már csak az ajkak hangja csengett.

A város esténként továbbra is ámulatba ejtő, amit csak fokozott a jó fej Burger King-es srác rácsodálkozása azon mondatomra, hogy: „Ezentúl te vagy a legjobb barátom!” Kicsit furcsán nézett, bár jobban belegondolva érthetetlennek is tűnhet, ha valaki egy akció miatt ilyen vallomással lep meg.

A szépségkirálynő választásról meg annyit, hogy én arra érkeztem, a haver csajszik konferenciára, James – „ A jó képű, rettentően kedves, kreol bőrű  holland férfi!’ pedig egy általa tartott prezentációra az ügyfelek számára. Ebben a dologban viszont még így is a „konferanszié lány” – már említett ’rendőr lánya’ volt a legviccesebb, aki egyszerű, egyáltalán hozzá nem értéssel próbált felolvasni 2 sor. Nyilván nem ment neki, de azért az "igen komoly munkáltató" agyon össze-vissza dicsérte. Vajon tudja a szerencsétlen, hogy ezért nem kap fizetést és, hogy a munkaköre igazából nem is létezik, ugyanúgy, mint a rendezvényszervező cég? Ejj, ejj kedves asszisztens- rendőr lánya, óvatosan tipegj a magas sarkúdban…

 Ezt a hó dolgot meg kérem szépen, hagyja abba, aki elkezdte, mert nem vicces!

 

Ó, és én a helyetekben csekkolnám a napokban az www.origo.hu-t, még a végén ismerős névre akadtok ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr455789387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása