Megkínálhatom egy pohár teával?

2014.02.25. 11:28 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Újabb promóció, végre kevésbé pornós ruhában. Viszont most már bizton állíthatom, hogy nem  az ilyen idióta bullshit’ mondatok lebegnek csak  a fejemben, sokkal inkább a hogy jussak el hova, meg a hol is vagyok,melyik a kapucsengő és: ez ugye nem pornó forgatás?! o.O

Üdvözlök mindenkit az állásinterjúk zavarodott, kusza, zsúfolt kis szigetén. Napi 3 van, mint az egészséges étkezésből, kimerítő, mint a reggeli futás és kissé unalmas, mint a rossz regények.

Ahogy drága barátom mondaná: A nagy számok törvénye alapján úgy is összejön valami! Hello nagy számok, lehetne mondjuk kevesebb, de jobb? A kérdés feltétele is butaság, hisz, ha mást nem, ezt egyetemen a DídzséKáBé megtanította: „Az élet nem kívánságműsor!”

Jelenleg a fejemben van egy kis köd, de rózsaszín, közte pedig elvétve átsuhannak a jobbnál jobb lehetőségek…de mindenhol van egy kis bibi. Na most akkor mi a jó megoldás? igent mondani , úgy hogy a dolog csak 70%-ban jó, vagy várni a 95-100%ra és addig felélni anya mentő csomagját?

Halmozzuk hát a kérdéseket, mint Carrie Bradshow, aztán még a végén becsúszik egy szerkesztőségi munka, utána pedig talán egy Manolo ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr95832101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása