Dr. Bubó féle Ursula nem kedves!

2014.02.01. 18:24 | Mandarin. | Szólj hozzá!

Sikerült meglátogatnom a fogászatot is tegnap. A recepciós hölgy valami eszméletlenül kedves volt, de komolyan! Csevegtünk a zalai tájakról, csiviteltünk a pesti életről stb. stb. Azzal küldött tovább, hogy a rendelőben még kedvesebb emberek várnak. Hát nem! Sose higgyetek ennek a mondatnak! Az asszisztens nő, valami fergetegesen unott és nyers volt. Külsőre Ursula, belsőre valami Disney boszorkány, mondjuk az Arielből a sok végtagú izé. A rendelőben 2 szék volt, gondolom, ha az egyik dokinak nem megy, akkor átrakják a beteget a másikba :D A higiéniáról nem is ejtenék szót és bár egy arab, fiatal úriember kezelt, azért elgondolkodtató, hogy miért dolgozik itt, ilyen körülmények között. Egyáltalán nem nyugtatott meg ez a tudat. Aztán röntgen, ahol a váróban egy négyzetméterre 40 fő jutott, de gyorsan megvolt, szóval vissza az arabomhoz, aki költözte, hogy elég, ha 2 hét múlva megyek vissza! EZAZZ! addig lelkiekben is rákészülök a kínra…

Este vendéglátó ipari egység látogatás, önéletrajz leadás, hideg –meleg…

 A mai napot hivatalosan is A Semmittevés Napjának tulajdonítottam, ekkor megcsörrent a telefon, hogy próba napra kéne menni, aztán becsúszott még egy mail, hogy ott is próbanap. Esküszöm, ezentúl minden nap a semmittevés napja lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin13.blog.hu/api/trackback/id/tr635793134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása